Ontspiegelen met Solitaire®  2-serie

Lange levensduur, ontspiegeling en bescherming met de Solitaire® 2-serie. Deze hoogwaardige coatings geven uw glazen 365 dagen per jaar volledige bescherming en zijn ook voor zonnebrillen verkrijgbaar.

De Solitaire® 2-serie in één oogopslag:

Solitaire 2

Maximale levensduur van de brillenglazen dankzij uitstekende bescherming tegen krassen
• Duurzaam stof-, vet- en waterafstotend
• Antistatisch effect
• Naar keuze anticondenseffect
• Uiterst makkelijk schoon te maken
• Fantastisch zicht en geweldige esthetische eigenschappen door uitzonderlijke ontspiegeling
• Optimale UV-bescherming
• Uitgebalanceerd bioritme door vermindering van blauw kunstlicht

Solitaire® Protect Plus 2: hoogwaardige coating voor uw brillenglazen
Deze hoogwaardige coating Solitaire® Protect Plus 2 beschermt uw brillenglazen tegen storende factoren als vuil, stof, water en reflecties. Bovendien zijn uw glazen met deze coating tweemaal zo krasbestendig als traditionele brillenglazen, hebben ze een geweldige ontspiegeling, kunnen ze bijzonder makkelijk schoongemaakt worden en bieden ze optimale bescherming tegen UV-straling.

Solitaire® Protect Balance 2: klaar voor de digitale wereld
Naast alle voordelen van de hoogwaardige Solitaire® Protect Plus 2 coating vermindert Solitaire® Protect Balance 2 bovendien het te veel aan kunstmatig blauw licht tot natuurlijke normale verhoudingen dat laptops, smartphones, tablets en andere beeldschermen afgeven. Een teveel aan blauw licht kan tot te zware inspanning van de ogen en slapeloosheid leiden. Door de vermindering van blauw licht zorgt Solitaire® Protect Balance 2 voor ontspannen werken achter de computer en zit u dankzij een uitgebalanceerd bioritme de hele dag lekker in uw vel.