Multifocale glazen met EyeLT®

Met multifocaalglazen ziet u op alle afstanden even scherp zonder hinderlijke overgangen. Bij het glasadvies helpen wij u het brillenglas te kiezen dat perfect bij uw behoeften en gewoonten past.

Ieder mens heeft persoonlijke behoeften en stelt andere eisen aan zijn bril. Via enkele vragen bepalen we met het glasadvies welke brillenglazen er geschikt voor u zijn. Welke van de voorgestelde brillenglazen u ten slotte ook kiest, wij garanderen u 100% merkkwaliteit.

Multifocale glazen
Multigressiv MyLife 2-

Multigressiv MyLife 2:

Multigressiv® MyLife 2 multifocaalglazen zijn uiterst dunne, high-tech multifocale glazen die de de meest veeleisende brildragers een bijzonder fijne en unieke kijkervaring bieden. Tot 40% meer zicht op de nabij- en tussenafstand dankzij de revolutionaire Eye Lens Technology (EyeLT®). De aanpasing van het glas aan uw individuele levensstijl en kijkbehoeften zorgt voor altijd scherp zicht en een minimaal schommeleffect. Het glas wordt speciaal aangepast aan uw levensstijl en kijkbehoeften. Zo heeft u altijd scherp zicht en wordt het schommeleffect verminderd. Door deze techniek zal er een snelle gewenning zijn en u kijkt rustiger en geniet van een breed blikveld.

Progressive Pure Life-

Progressive Pure Life:

Voor kwaliteitsbewuste brildragers. Het ongekend populaire multifocaalglas: Progressiv PureLife Free. Fantastisch, scherp zicht van dichtbij tot veraf voor prijsbewuste brildragers met multifocaalglazen die hoge eisen aan de kwaliteit stellen. Gemaakt met de modernste freeform-technologie. Korte gewenningsperiode en spontaan draagcomfort dankzij de grotere gezichtsvelden. Tot wel 40% meer gezichtsvermogen dan conventionele multifocaalglazen. Uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding.

Klik hier voor meer info

Progressive free

Progressiv Free:

Met de revolutionaire Technologie EyeLT® van Rodenstock kunnen er multifocale glazen gemaakt worden die uw gezichtsvermogen ten volle benutten. Als enige brillenfabrikant kunnen wij met EyeLT® de persoonlijke afwijkingen van het menselijk oog in elke blikrichting en in verhouding tot de pupilgrootte berekenen. Het resultaat zijn de nauwkeurigste Rodenstock brillenglazen aller tijden. Hiermee kunt u uw gezichtsvermogen voor de volle 100% benutten. Dankzij met EyeLT® aangemeten brillenglazen gaat er een nieuwe wereld van het zien open en kunt u dichtbij meer en scherper zien. Ook onze zonneglazen zijn met revolutionaire Eye Lens Technology verkrijgbaar.

Klik hier voor meer info over de zonneglazen