Wil je een halfjaar lang gegarandeerd zijn van comfortabel zicht, dan zijn de maandlenzen perfect voor jou!

Er verschillende type maandlenzen. Multifocale, torische en gewone maandlenzen. Maandlenzen kunnen 30 dagen achtereen dezelfde lenzen dragen. Het is de bedoeling dat de lenzen gereinigd worden voordat u naar bed gaat. De lenzen dienen eerst gereinigd te worden, vervolgens gedesinfecteerd en daarna opgeborgen te worden in de lenshouder. Zorg ervoor dat de handen goed gewassen zijn voordat de lens geplaatst word in uw oog. Anders is de kans op ontstekingen of irritaties groot. Maandlezen zijn makkelijk, duurzaam en voordelig.

Slide - Oogwerk Brilservice
Lenzenvloeistof | Oogwerk Brilservice

Vloeistoffen

Maak het draagplezier van de maandlens compleet met het gebruik van de contactlensvloeistof!

Door de zachte eigenschappen zorgt de juiste vloeistof die bij u past voor een nog beter draagcomfort van de contactlenzen.

Door dagelijks te reinigen met de vloeistof, geniet je optimaal van jouw contactlenzen. Niet alleen zorg je voor een heerlijk draagcomfort, maar ook voor een hygiënisch gereinigde lens.

Contactlenscontroles

 

Ons advies is om elk half jaar je ogen te laten controleren. Tijdens zo’n contactlenscontrole word er gekeken naar de kwaliteit van jouw zicht en onderzoekt hij de gezondheid van jouw ogen.

 

Geen enkel oog is hetzelfde!
Aangezien geen enkel oog hetzelfde is, zal je ook begrijpen dat niet iedere contactlens geschikt is. Door de metingen die uitgevoerd worden tijdens de contactlenscontrole, kunnen we beoordelen welk type lens het meest geschikt is voor jouw oog.